Specialpander dækker over vores sortiment af pander fremstillet til et særligt formål. Kreative madentusiaster har dog for længst spottet, at en specialpande også kan bruges til meget andet end dens oprindelige formål. Lav små spejlæg i din blinispande og kuvertbrød i din æbleskivepande. Hos SCANPAN finder du også pander til pandekager, pochering m.m.
Fra marokkansk tagine, til sauteuse og blinispander
Selv den mindste ret fortjener en pande, som passer perfekt til tilberedningsopgaven. Derfor fremstiller vi en række specialpander, til når du rigtigt skal kræse for smagsløgene. Det helt rette køkkenudstyr gør nemlig madlavningen til en sand fornøjelse.
Vores specialpander er oplagte til dig, som gerne vil have den perfekte pande til mange forskellige retter.
Slowfood eller simremad er blevet populær de senere år, fordi den langsomme og langvarige tilberedningsmetode kombinerer smagfuldhed og kraft med fedtfattig sundhed, da dampene fra maden bevares inde i gryden og overflødiggør brug af fedtstof.
Også den marokkanske tagine har fået nyt liv i de danske køkkener. Vi har derfor genoplivet de nordafrikanske madtraditioner i et dansk design med en ny model af den klassiske tagine. Bunden fungerer som serveringsfad, mens det koniske formede låg blander og bevarer smagen, samtidig med at maden holdes varm.
Intet slår hjemmelavede æbleskiver. Med vores æbleskivepande med 9 huller går det hurtigt med at lave lækre æbleskiver til alle i familien. Men æbleskivepanden kan faktisk bruges til meget mere: Steg små frikadeller i de praktiske huller til æbleskiverne. Eller bag fine små kuvertbrød på panden. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge den til. Og har fantasien brug for lidt hjælp, så har vi samlet en række kreative og velsmagende opskrifter her.
Uanset maden har vi panden til at fremtrylle fantastiske retter i køkkenet. Vi har nemlig erfaring fra mere end fem årtier med at producere originalt SCANPAN køkkenudstyr. For god mad fortjener det bedste køkkengrej.
I vores artikelunivers, SCANPAN Guiden, finder du masser af lækre opskrifter, inspiration til sunde og velsmagende retter samt uundværlige guides om alt fra perfekt stegning til slibning og vedligeholdelse af knive.
GÅ TIL SCANPAN GUIDEN