Kasserollen er svær at undvære til sovs, grød o.s.v. Her har vi samlet hele vores udvalg af kasseroller i lækker kvalitet. Se også vores kobber kasserolle, som er dekorativ både på komfuret og på spisebordet.
Den lille kasserolle er en nødvendig del af grydesamlingen i køkkenet. Kasserollen er perfekt, når der skal laves små portioner. Skal du koge æg? Så er den lille gryde god at tage i brug, da vandet kommer hurtigt i kog. Men også til dampning af grøntsager, som sovsegryde og andet, som kræver løbende omrøring, fungerer kasseroller ideelt.
Den klassiske kobberkasserolle pynter i det moderne køkken. Derfor har vi udviklet kobberserien Maitre D': sublimt køkkengrej, der forener det moderne design med fransk elegance. Brug den til smeltet chokolade eller saucer, og server direkte fra den smukke kobberkasserolle.
Fordelen ved kobber som materiale er dets hurtige varmefordeling, der sikrer en jævn varme over hele overfladen. Det rustfri stål sikrer, at håndtaget forbliver køligt, så du ikke brænder dig undervejs, når du holder ved håndtaget.
SCANPAN forhandler også mange gryder og kasseroller til induktion. Vores Fusion 5 grydeserie er køkkenudstyr i stål, med et spejlblankt ydre og minimalistisk design.
De lækre gryder og pander er konstrueret af 5 lag aluminium og stål, som varmer hurtigt op – så du sparer både tid og maksimerer varmeudnyttelsen, når du bruger en kasserolle fra Fusion 5.
Du kan også vælge Impact-serien, som er udført i mat, rustfrit stål med glaslåg.
Skal der varmes mælk op til eksempelvis sovs eller dessert? Eller smeltes ost? Så er en kasserolle med non-stick belægning et naturligt valg. Belægningen gør den lille gryde nem at rengøre og ekstra modstandsdygtig. Derfor kan du også bruge metalredskaber i en kasserolle med keramisk belægning, uden at den bliver hverken grim eller ridset.