SCANPANs crepepande er perfekt til stegning af pandekager i alle størrelser og afskygninger. Panden har en lav kant med skrå sider, som gør det nemt at komme ind under pandekagerne med en paletkniv, og dens unikke belægning gør, at pandekagerne ikke sidder fast.
Se også vores andre specialpander som for eksempel vores æbleskivepande og blinispande. Se alle stegepander her.
til alle slags pandekager
Panden er udstyret med SCANPANs patenterede non-stick belægning, så maden ikke sidder fast, og du kan stege uden brug af fedtstoffer. Men det er langt fra de eneste fordele, du får med panden. Den er nemlig også let, modstandsdygtig, tåler metalredskaber, og så sørger dens kraftige aluminiumsbund for, at panden forbliver plan, og at varmefordelingen altid er optimal. Det resulterer oven i købet i et mindre energiforbrug!
Crepepandekagen er en del af SCANPAN Classic-serien, som kendes på sit tidløse og elegante design. Serien er tilmed hårdfør og holdbar og egner sig derfor til at blive brugt hver dag.
Classic-serien er skabt til dig, som efterspørger kvalitet, funktionalitet og holdbarhed – kombineret med utrolig nem rengøring. SCANPANs crepepande er – sammen med resten af Classic-serien – produceret i Danmark og fungerer på alle komfurtyper, undtagen induktion. Se hele Classic-serien her.
En crepe er en tynd fransk pandekage, som serveres med sødt eller krydret fyld eller topping. Crepes er alsidige pandekager, der kan indgå i alle måltider – fra morgenmad til dessert.
Crepes smager fantastisk, når de er varme og netop taget af panden. Men du kan lige såvel stege dem i forvejen, stille dem i køleskabet med madpapir i mellem hver pandekage og genopvarme dem, lige inden du serverer.
Her er en god basisopskrift, der giver lette, delikate crepes:
(Til 4 personer)
Bland æg, mælk, mel, salt og sukker i en skål, og rør grundigt sammen. Lad dejen stå i køleskabet i mindst 1 time. Tilsæt så den smeltede smør, og bag dejen på en varm pande. Server for eksempel med is, syltetøj, frugt eller smeltet chokolade. Velbekomme!
På grund af crepepandes unikke non-stick belægning sætter maden sig ikke fast, og derfor er panden lynhurtig at gøre ren. Hvis du passer på din pande, sikrer du den et langt liv i dit køkken.
Crepepandens varmefordeling gør, at du kun behøver at opvarme panden ved middelvarme. På den måde bruger du mindre energi og sørger samtidig for, at non-stick belægningen ikke bliver slidt af hurtige temperaturskift.
Panden tåler maskinopvask, men vi anbefaler, at du vasker den op i hånden med almindeligt opvaskemiddel og varmt vand.